Pitch: Main pitch
Result: 1 - 1
Penalty shootout: 4 - 2

Report

PSV O19 is er helaas niet in geslaagd om de Otten Cup te winnen. In de finale bleek Internazionale na strafschoppen te sterk.

Net zoals in de halve finale begon PSV sterk aan de wedstrijd en was het continu dreigend. Jeremy Antonisse, die al uitblonk tegen Everton, kreeg de grootste kans van de eerste helft. Na een goede actie van Thomas viel de bal voor de voeten van PSV’s nummer 11, maar hij mikte te hoog. Internazionale kreeg een soortgelijke kans uit een hoekschop, maar ook de Italianen wisten het net niet te vinden.

De tweede helft begon wederom voortvarend voor de ploeg van Ruud van Nistelrooy. Na een grote kopkans voor Daniels is het Antonisse die met zijn derde doelpunt van het toernooi de score opende in de finale. Hij trok naar binnen en krulde de bal, net zoals tegen Everton, in de verre hoek. Met nog tien minuten te gaan leek PSV de eindzege naar zich toe te trekken en was het zelfs op zoek naar een tweede doelpunt. Totdat de bal opeens op twintig meter voor het doel van doelman Delanghe viel voor Vergani. De nummer 9 van Internazionale nam de bal in een keer en schoot zo de 1-1 binnen.

In de resterende tijd werd er niet meer gescoord en dus moesten penalty’s de beslissing brengen. Internazionale trok hierin aan het langste eind en won zo de 72e editie van de Otten Cup.