Tijd: 15:00 tot 16:10
Veld: Veld 1
Uitslag: 0 - 1

Verslag

In de laatste poulewedstrijd stonden Barcelona en Omiya Ardija tegenover elkaar. Omdat er nog van alles mogelijk was in deze poule was ook deze wedstrijd van groot belang voor beide ploegen. Omiya drong de Spanjaarden af en toe terug maar het grootste deel van het spel vond plaats op het volle middenveld.

In het midden van de eerste helft opent Barcelona de score uit een mooi uitgespeelde aanval: 1-0. Omiya Ardija moet nu scoren om de kruis finales te bereiken en zet Barcelona onder druk. De defensie van Barcelona geeft echter geen krimp en de ruststand blijft 0-1.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet. Ondanks dat Omija Ardija probeert aan te vallen krijgen ze niet echt een grote kans. De beste kansen zijn voor Barcelona dat er razendsnel uit komt. Er valt echter geen doelpunt meer en Barcelona wint dus ook deze wedstrijd zonder een doelpunt tegen te krijgen: 0-1.

Doelpunten

12'Eric Montes ArceFC Barcelona

Kaarten

54'Kai MatsuzakiOmiya Ardija